Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ:«Μάρτυρες πήγαν να λοιδωρήσουν την ανήλικη»

Τι ειπώθηκε στη δίκη του πρώην ντράμερ του Πυξ Λαξ – Ο δικηγόρος της ανήλικης μίλησε

στο Newsbomb.gr

Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης από το περιβάλλον του κατηγορούμενου αναλώθηκε η σημερινή δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί με αναστολή μέχρι την έφεση σε 12 χρόνια κάθειρξη, ενώ τελικά βρέθηκε πριν από λίγους μήνες στη φυλακή για δεύτερη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Στην τελευταία συνεδρίαση του καλοκαιριού, ο 71χρονος μουσικός είχε καθίσει στο εδώλιο για την κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού το 2011 με τη διαδικασία να εξελίσσεται σε υψηλούς τόνους, αφού κατέθεσαν οι γονείς του κοριτσιού σε βάρος του οποίου ασέλγησε.

Ο δικηγόρος της ανήλικης, Παναγιώτης Παπαιωάννου, μίλησε στο Newsbomb.gr για την πορεία της δίκης, αλλά και τι ειπώθηκε από τους μάρτυρες υπεράσπισης του πρώην ντράμερ.

«Η σημερινή δικάσιμος αναλώθηκε με την εξέταση δύο μαρτύρων υπεράσπισης από το περιβάλλον του κατηγορουμένου. Το μόνο αξιοσημείωτο για το ποιόν των όσων κατέθεσαν είναι ότι ενώ δεν γνωρίζουν τίποτε για τις κατηγορίες, επιχείρησαν να λοιδωρήσουν το ίδιο το 6 ως 8 ετών κατά τον κρίσιμο χρόνο θύμα, ισχυριζόμενες, όπως ακούστηκε στην αίθουσα, η μεν πρώτη ότι ήταν ένα παιδί που έλεγε ψέματα, η δε δεύτερη, επαλαμβάνοντας λόγια του κατηγορούμενου, ότι είχε δει το θύμα να γδύνεται μπροστά στον κατηγορούμενο χωρίς λόγο στην παραλία. Όσο απομακρύνεται κανείς από τη λογική των πραγμάτων, προσπαθώντας να ισχυριστεί ότι “όλα είναι κατασκευασμένα”, αρνούμενος απολύτως τα αποδεδειγμένα και στις λεπτομέρειές τους (τις οποίες είναι αδύνατο ή αχρείαστο να ξέρει, αν είναι όντως αξιόπιστος), τόσο πιο άμεσα πείθει για το ότι ψεύδεται ο ίδιος».

Η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ συνεχίζεται στις 26 Ιανουαρίου 2023.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share