Το συγκινητικό αντίο της Claudia Schiffer στην Τατιάνα Πάτιτζ

Η Τατιάνα Πάτιτζ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Με θλίψη αποχαιρετά ο κόσμος του μόντελινγκ την Τατιάνα Πάτιτζ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ανάμεσά τους η Claudia Schiffer θέλησε να πει το αντίο στην Πάτιτζ με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα

Η Schiffer έγραψε στο Instagram: «Νιώθω μεγάλη θλίψη που έμαθα ότι πέθανε η Tatjana Patitz. Ήταν αληθινό μέλος της συμμορίας των supermodels και είναι δύσκολο να διανοηθείς ότι μάς άφησε κάποιος τόσο νέος. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί με την οικογένειά της. Ήταν απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί της – τόσο προσγειωμένη και ταυτόχρονα τόσο ψηλά. Ελπίζω να έχει άλογα και σκυλιά στον παράδεισο, θα μας λείψει πολύ».

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNSVKPOOS4Y

Πάτιτζ γεννήθηκε στο Αμβούργο και έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία 17 ετών. Στη συνέχεια της καριέρας της, δούλεψε με μεγάλους οίκους μόδας, όπως οι Versace και Chanel, ενώ συνεργάστηκε επίσης με περιοδικά μόδας κοσμώντας μερικά από τα διασημότερα εξώφυλλα.

Η Άννα Γουίντορ, διευθύντρια σύνταξης της Vogue, δήλωσε στη DailyMail: «Ήταν πάντα το ευρωπαϊκό σύμβολο του “σικ”. Ήταν πολύ μυστηριώδης και πολύ πιο ώριμη από τις συνομήλικές της κι αυτό είχε τη γοητεία του».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share