Ζεράρ Πικέ - Κλάρα Κία: Έφαγαν «πόρτα» από εστιατόριο - Λένε ότι ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα


Οι θαυμαστές της σταρ εναντιώνονται όλο και περισσότερο στο ζευγάρι, ειδικά μετά τις φήμες ότι ο Πικέ την απατούσε με την 23χρονη 

Αν ο Πικέ ήξερε τα επακόλουθα του χωρισμού του από τη Σακίρα, ίσως να το ξανασκεφτόταν. Ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει «κύμα» οργής από μεγάλη μερίδα κόσμου, μιας και βγήκαν «στη φόρα» όσα έκανε στην Κολομβιανή σταρ.


Μαζί του στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η νέα του σύντροφος, Κλάρα Κία, με την οποία δεν διστάζουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, θέλουν το ζεύγος να έχει φάει «πόρτα» από εστιατόρια στη Βαρκελώνη, εξαιτίας των όσων έχουν προκαλέσει στη Σακίρα.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, Πικέ και Κία διώχτηκαν μετά από εντολή που έδωσε στους αρμόδιους ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι δυο τους εξέρχονται του εστιατορίου αναστατωμένοι και επιστρέφουν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν από εκεί.

Δείτε βίντεο
Επειδή δεν υπάρχει προφανής λόγος για την αιτία που ο πρώην ποδοσφαιριστής και η 23χρονη σύντροφός του δεν μπόρεσαν να δειπνήσουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, τα συμπεράσματα των media δεν είναι άλλα από τη μεγάλη επιρροή της Σακίρα στο κοινό. Συγκεκριμένα γράφεται, ότι ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα και έδωσε εντολή να φύγουν από το μαγαζί. 

Φαίνεται ότι ο Πικέ και η Κία δεν υπολόγισαν σωστά τους δισεκατομμύρια θαυμαστές της Σακίρα και το λεγόμενο «hate» που θα τους στοχοποιούσε, όταν θα έβγαινε στη δημοσιότητα η είδηση, όχι μόνο ότι είναι ζευγάρι, αλλά ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση μαζί της, όταν ακόμη παρίστανε τον ευτυχισμένο σύντροφο της Σακίρα.
πηγη
...
Ζεράρ Πικέ - Κλάρα Κία: Έφαγαν «πόρτα» από εστιατόριο - Λένε ότι ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share