Διαζύγιο Ζουγανέλη - Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου για τον χωρισμό τους


Το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου είναι η είδηση που απασχολεί όσο λίγες τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια έγγαμου βίου, ο δικηγόρος και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το «βελούδινο» κατά τα άλλα διαζύγιο, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», που επικοινώνησε με τον Σπύρο Δημητρίου, μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του οριστικού χωρισμού τους.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του, ο δικηγόρος ήταν ξεκάθαρος.

«Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων για αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω» είπε συγκεκριμένα σε δημοσιογράφο της εκπομπής.
Παρόμοια στάση κράτησε και σε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», στην οποία αρκέστηκε να πει: «Είμαι καλά, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα»

Σε αυτό το ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Σπύρος Δημητρίου είναι εκείνος που έφυγε από το σπίτι που έμεναν ως ζευγάρι, στο κέντρο της Αθήνας, με την τραγουδίστρια να παραμένει. Τέλος, επισημαίνεται ξανά η καλή σχέση ανάμεσά τους.


Ο χωρισμός τους
2,5 χρόνια μετά τον γάμο τους,  η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, μιας και εξακολουθούν να έχουν εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.


Οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια, είχαν αρχίσει να διασπείρονται από το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σχετικά με αυτό.

Έκτοτε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο, τόσο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όσο και από τον Σπύρο Δημητρίου.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει» είχε σχολιάσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η τραγουδίστρια.

Από τη δική του πλευρά, ο δικηγόρος είχε σχολιάσει για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον γάμο τους: «Όταν κάποιος με ρωτάει δημόσια και όχι μόνο, για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να τον γνωρίζω, έρχομαι σε αμηχανία παθαίνω κριντζάρισμα. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά απορώ με το θράσος για την εισβολή κάποιου στην προσωπική μου ζωή».
202205031049500_9532_ELEONORA_ZOYGANELI_SPIROS_DIMITRIOY_2542022

Η γνωριμία του ζευγαριού
Σε μπαρ  στο Χαλάνδρι έγινε η πρώτη συνάντηση και η πρώτη γνωριμία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο δικηγόρος πήγε να συναντήσει την καλή του φίλη, Σάννυ Μπαλτζή που τον κάλεσε στο μαγαζί που διατηρεί στην περιοχή. Μαζί της όμως βρισκόταν εκεί και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας και την επομένη ξανασυναντήθηκαν, μέχρι που έφυγαν παρέα για τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, για να καταλήξουν αστραπιαία –μέσα σε ελάχιστους μήνες- να παντρεύονται.
202204141459130_3595_SPIROS_DIMITRIOY_ELEONORA_ZOYGANELI_1342022

Ο γάμος στις Σπέτσες
Τον Οκτώβρη του 2020, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να παντρευτούν στις Σπέτσες. Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μαύρο παπιγιόν ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Φυσικά τη νύφη «παρέδωσε» στον γαμπρό ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Με το που έφτασε το καϊκι της νύφης οι λιγοστοί καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή. 

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο

202010211253210_783A5055
202010211241210_783A4605
202010211250110_783A4939
202010211253460_783A5161

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
πηγη 
...
Διαζύγιο Ζουγανέλη - Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου για τον χωρισμό τους
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share