Πέφτετε πάντα στους "λάθος" άντρες; Γιατί;

Πέφτετε απ’ τό ένα κάθαρμα στό άλλο; Είναι οι άντρες που γνωρίζετε σκληροί, κακοί, αδιάφοροι; Νομίζετε ότι... ίσως η ανάγκη σας σάς κάνει να είστε το θύμα; Αυτή σάς ωθεί να είστε μέλος μιας
καταχρηστικής σχέσης; Αισθάνεστε την επιθυμία για λίγη γαλήνη και ησυχία στη ζωή σας, αλλά τελικά, γνωρίζετε άντρες που μόνο αυτό δεν σας επιτρέπουν να έχετε; Εκεφτείτε τό σχήμα σας. Παρατηρήστε τον εαυτό σας. Οι προτάσεις που ακολουθούν θά σάς βοηθήσουν νά διαπιστώσετε άν το ερωτικό σας στύλ σας θέλει θύμα. Ξέρετε από την πρώτη στιγμή που συναντάτε κάποιον, ότι «δε θα βγει καλός, και θα έχω προβλήματα», αλλά παρόλα αυτά, προχωρατε τη σχέση μαζί του; Παρόλο που αναγνωρίζετε τα σημάδια, η ανάγκη σας κάνει να τα παραβλέπετε). Είναι για εσάς το σεξ μια μορφή επιθετικότητας, είναι σκληρό, βίαιο; Δεν είναι κάτι πού το ζητάτε, αλλά έτσι καταλήγει η κατάσταση στο κρεβάτι; Δεν περιμένετε τίποτα καλύτερο από τους άνδρες ακόαμ και στο σεξ πρέπει αν είστε απόλυτα υποτακτικές και να μην έχετε καμία πρωτοβουλία ή επιθετικότητα)

Σχετίζεσθε με άντρες που είναι κατώτεροί σας πνευματικά, μορφωτικά ή κοινωνικά; (Πολλές γυναίκες έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και καταλήγουν με άνδρες που δεν τους ταιριάζουν. Δεν πρέπει να συμποεριφερόμαστε ρατσιστικά όσον αφορά τις κοθνωνικοοικονομικές συνθήκες ή την πνευματική ωρίμανση ενός άνδρα. Το θέμα είναι αν μπορούμε να συμπορευτού με με αυτή ή όχι. Αν δεν μπορούμε τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο) Σας έλκουν οι εκμεταλευτές; Οι άνδρες που επιβάλλουν με το ζόρι τα θέλω τους σε μια σχέση; Εκείνοι που δε σηκώνπουν καμία αντίρρηση; Οι σύντροφοί σας συνήθως θυμώνουν με μικροπράγματα; Οι άντρες πού βγαίνετε, είναι εξαιρετικά ζηλιάρηδες; Αναζητάτε απεγνωσμένα την προσοχή του άνδρα ακόμα και αν είναι αρνητική. Ενώ δεν εκδηλώνει τήν αγάπη του, εξαγριώνεται αν υποπτευθεί ότι ένας άλλος άντρας σας θέλει. Αναρωτηθείτε είναι αρκετό αυτό για εσάς;).

Φτάνετε στο σημείο να αγανακτήσετε με έναν άντρα και να πείτε ως εδώ αλλά με το πρώτο τηλεφώνημα ξαναγυρνάτε και τα ξεχνάτε όλα δικαιολογώντας τον;

Σας εκνευρίζουν οι «καλοί» τύποι; Απορρίπτετε τους άντρες αυτούς, γιατί στο βάθος αισθάνεστε πως δεν σας αξίζουν. Κατά κάποιον τρόπο απορρίπτετε τον εαυτό σας σαν ανάξιο λόγου).

Σας καταπίεσε ποτέ η γλυκύτητα ενός άντρα; Σας έρχεται μερικές φορές να βάλετε τα κλάματα, όταν κάποιος σας φέρετε πολύ καλά; Η γαλήνη και η ηρεμία, που φέρνει στη ζωή σας ένας ευγενικός άντρας, επιτρέπει στις βαθειές πληγές σας να ανοίξουν. Ο πόνος είναι αβάστακτος).

Ξέρετε την Αχίλλειο πτέρνα του άντρα σας και τον χτυπάτε εκεί; Κριτικάρετε τις κακές του συνήθειες, αναφέρετε τις αποτυχίες του, κοροϊδεύετε τη σεξουαλική του συμπεριφορά; Θυμώνετε αλλά δεν μπορείτε να το εκφράσετε άμεσα και ξεσπάτε πάνω ταυ). Δυσκολεύεστε να ζητήσετε κάτι, να γνωστοποιήσετε τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα με τους άντρες; Με τους άντρες αισθάνεστε σαν να μην έχετε δικαιώματα, να μην έχετε δικαίωμα νά είστε μαζί τους. Αυτό τρέφει το ρόλο σας του θύματος). Οι άντρες, με τους οποίους σχετίζεστε, είναι πολύ εύθικτοι σχετικά με τον αντρισμό τους; Μήπως το εγώ τους χρειάζεται διαρκώς ενίσχυση; Οι επιλογές σας, ανεξαίρετα, είναι άντρες πού ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι και σίγουροι, παρά τις προσπάθειές σας. Αυτό σας βάζει σε δράση. Δραστηριοποιείστε να κρατήσετε τον άντρα σας ευτυχισμένο κι έτσι μένετε λιγότερο χρόνο με τον πόνο σας).

Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share