Eφαρμογή για όλες τις εκπτώσεις μόνο για φοιτητές

Πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που στόχο έχει την ενίσχυση της εξωστρέφειας των αρκαδικών επιχειρήσεων, δημιούργησαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ήδη, περισσότερες…

από διακόσιες επιχειρήσεις της Αρκαδίας, συμμετέχουν στην εφαρμογή που θα τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες και παρέχει εκπτωτικές υπηρεσίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Σημειώνεται ότι το τμήμα των Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι από τα πρώτα πανεπιστημιακά τμήματα, που προσφέρουν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Κατά την παρουσίαση της εφαρμογής, ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Δημήτρης Θωμάκος, υπογράμμισε: «Με αυτή την εφαρμογή ερχόμαστε πιο κοντά στην τοπική κοινωνία η οποία και μας ενισχύει, μέσα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και μπορούμε να προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες στους φοιτητές μας, ξεκινώντας από τις ανακοινώσεις του τμήματος».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Μπουντρούκας επισήμανε: «Μετά την άψογη συνεργασία Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον έντυπο φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων, φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα ή μάλλον πολλά βήματα πιο μπροστά. Ενημερώσαμε και κοινοποιήσαμε στις επιχειρήσεις την εφαρμογή για να τους εντάξουμε στο πρόγραμμα και δώσαμε τα δεδομένα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, προκειμένου να διαχειριστεί τα δεδομένα και να φτιάξει την εφαρμογή».

Ειδικότερα τώρα, η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις καταχωρήσεις με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, οδηγίες διαδρομής και ποσοστά εκπτώσεων.

H τρέχουσα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω των App Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και μέσω Google Play για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Η εφαρμογή για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης είναι δωρεάν.

Επιπλέον, όποιος επιχειρηματίας από την Αρκαδία θέλει να συμμετέχει και αυτός στην εφαρμογή, προσφέροντας την έκπτωση που επιθυμεί, μπορεί να το κάνει επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να «κατεβάσει» τη σχετική αίτηση, την οποία στη συνέχεια θα στείλει στο Επιμελητήριο.

Στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μόλις τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή, θα δίνονται όλες οι πληροφορίες για να «κατέβει» η εφαρμογή στο κινητό.

Σημειώνεται εξάλλου, ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχουν συνεργαστεί για τη διεξαγωγή έρευνας για την επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και φοιτητικός διαγωνισμός με θέμα τον «Χειμερινό Τουρισμό στην Αρκαδία», όπου οι φοιτητές αναλύουν την τουριστική ανάπτυξη στην Αρκαδία και την παρουσίαση καλών πρακτικών τουριστικής ανάπτυξης σε χειμερινούς προορισμούς.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share