Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 2-1

 Παρα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά του και ηττήθηκε με 2-1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο ματς με ένα ωραίο γκολ του Μασούρα στο 15′, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε λίγα λεπτά έγινε η ανατροπή υπέρ του Άρη, στο 76′ και 80′ με γκολ των Μαντσίνι, Πάλμα αντίστοιχα.

Προβάδισμα με ωραίο γκολ

Από την αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε τη διάθεσή του να τρέξει και να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα, έτσι ώστε να απειλήσει τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο και μέσα από την καλή τους κυκλοφορία έφτασαν και στην επίτευξη του γκολ που έκανε τη διαφορά στο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 15′ ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στον κενό χώρο, κυκλοφόρησε γρήγορα την μπάλα και έφτασε να σημειώσει ένα ωραίο γκολ. Ο Μπιέλ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Άρη, έβγαλε την μπάλα στον Ίνμπομ Χουάνγκ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος έκανε αμέσως την μπαλιά για τον Μασούρα με τον Έλληνα εξτρέμ να κάνει την κίνηση και να βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Κουέστα και με πλασέ άνοιξε το σκορ στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει το δεύτερο γκολ. Είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Εμβιλά στο 26′, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο υπέρ τους 1-0 και έτσι έφτασε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν τα κατάφερε

Εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Άρης ήταν αυτός ο οποίος μπήκε δυνατά στο ματς. Στο 47′ απείλησε για πρώτη φορά τον Βατσλίκ με ένα σουτ του Γκρέι μέσα από την περιοχή, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ, ενώ στο 64′ ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή. Σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά, σουτ του Χάμες Ροντρίγκες στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο.

Στο 76′ έγινε το 1-1, όταν έγινε η «βαθιά» μπαλιά με τον Βατσλίκ να βρίσκεται εκτός περιοχής και τον Μαντσίνι να παίρνει την μπάλα με το κεφάλι και στη συνέχεια να πλασάρει σε κενή εστία. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 80′, έγινε το 2-1 όταν ο Μανού Γκαρθία γύρισε από τα δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Πάλμα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία και έμεινε το 2-1 υπέρ του Άρη.

Άρης (Ά. Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (87′ Πέερσμαν), Ντιόπ, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (68′ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88′ Ζερβίνιο), Γκρέι (60′ Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (62′ Άβιλα), Μπα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ί. Χουάνγκ (78′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71′ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (78′ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (62′ Μπακαμπού).

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

για τον Κάρλος Κορμπεράν.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν.
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share