Κάνιε Γουεστ: Γιατί έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε σοκαρισμένα στελέχη της Adidas

Ο Kάνιε Γουεστ έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε στελέχη της Adidas κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης

Σε μια παράξενη επιχειρηματική κίνηση, ο Kάνιε Γουεστ έδειξα πλάνα από μια…αισθησιακή ταινία σε σοκαρισμένα στελέχη της Adidas κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης. Η συγκέντρωση των πέντε ατόμων μαγνητοσκοπήθηκε και συμπεριλήφθηκε σε ένα βίντεο διάρκειας 30 λεπτών στο YouTube με τίτλο «LAST WEEK», το οποίο ανέβηκε την Κυριακή.

Το στιγμιότυπο δείχνει τον ράπερ και δύο εκπροσώπους του να κάθονται με δύο στελέχη της Adidas σε μαύρα σκαμπό στημένα σε ημικύκλιο μέσα σε ένα άδειο δωμάτιο. Τα πρόσωπα όλων ήταν θολωμένα εκτός από αυτό του Γουεστ. Η συνάντηση ξεκίνησε με τον 45χρονο ράπερ που έγινε σχεδιαστής, να κρατά το τηλέφωνό του οριζόντια μπροστά στους επιχειρηματίες ενώ έπαιζε ένα βίντεο.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, ένας από τους άντρες ρώτησε: «Είναι ταινία πορνό;» με τον Γουέστ να απαντάει: «Ναι». «Ιησού Χριστέ», είπε ένας από αυτούς. Παρά την έκπληξή τους, ο ιδρυτής του Yeezy συνέχισε να κρατά το τηλέφωνό του κοντά στα πρόσωπά τους. «Ελα ρε φίλε. Έλα», είπε τελικά ένας από τους αυτούς καθώς απομάκρυνε το χέρι και το τηλέφωνο του Γουεστ από κοντά του.

Προφανής στόχος της ταινίας που είχε την ένδειξη «Χ» ήταν να κάνει έναν παραλληλισμό μεταξύ της πλοκής της και των επιχειρηματικών συναλλαγών του Γουεστ με την εταιρεία η οποία χειρίζεται την κατασκευή και τη διανομή των ειδών της εταιρείας του Yeezy.

«Θα συνεργαστώ με την Adidas μόνο αν είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος», είπε ο Γουέστ, δείχνοντας ένα από τα μέλη της ομάδας του. «Εσείς έχετε κάνει λάθος με την εταιρεία, την επιχείρηση και τη συνεργασία», συνέχισε. «Η όλη ιδέα αυτού του βίντεο είναι ότι ο τύπος είχε απατήσει, οπότε το κορίτσι είπε, «Λοιπόν, θα κάνω αυτό που είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου».

«Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου», είπε, κοιτάζοντας κατευθείαν τα στελέχη. «Ο χειρότερος εφιάλτης σου δεν είναι να σε χτυπήσω. Ο χειρότερος εφιάλτης σου δεν είναι να παίζω πορνό. Ο χειρότερος εφιάλτης σου δεν είναι να ουρλιάζω. Τα έχουμε κάνει όλα αυτά». Δείχνοντας τον άνθρωπο που θέλει για διευθύνοντα σύμβουλο, τους είπε: «Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας». Δείχνοντας το άλλο μέλος της ομάδας του, πρόσθεσε: «Και μετά ο χειρότερος εφιάλτης σας Νο. 2».

«Είναι το όνειρό σου ή είναι εφιάλτης; Τι κάνουμε;» ρώτησε ένα από τα στελέχη της Adidas. Ένας από τους συνδέσμους του Γουέστ απάντησε: «Αυτό που νιώθετε αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετική ενόχληση, και αυτό είναι ακριβώς το θέμα γιατί όταν κάποιος κλέβει τις ιδέες αυτού του ανθρώπου, τις δημιουργίες του, είναι σαν να κλέβει ένα παιδί. Όλα αυτά είναι παιδιά του μυαλού του και τα έχετε απαγάγει.

Υπάρχουν σχέδια εμπνευσμένα από το Yeezy που αποφέρουν σημαντικά έσοδα επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά επειδή είναι τόσο εμπνευσμένα. … Είναι θυμωμένος και έχει δίκιο».

Ο Γουέστ παρενέβη για να επιβεβαιώσει πόσο θυμωμένος είναι. Ο ίδιος σύνδεσμος συνέχισε, αναφέροντας πώς ο Γουέστ τερμάτισε πρόσφατα τη συνεργασία του με τη Gap λόγω ισχυρισμών ότι ο γίγαντας λιανικής δεν τήρησε τις υποσχέσεις να κυκλοφορήσει ορισμένα στυλ και να ανοίξει αποκλειστικά καταστήματα Yeezy Gap όπως είχε προγραμματιστεί.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share