Με τον τηλεφωνικό αριθμό 15900 «ντύθηκαν» τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ

Με τον αριθμό της Τηλεφωνικής Γραμμής SOS 15900 κυκλοφορούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της ΟΣΥ.

Με τον αριθμό της Τηλεφωνικής Γραμμής SOS 15900 «ντύθηκαν» τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της ΟΣΥ. Η καμπάνια ενημερώνει τους πολίτες για τη Γραμμή στην οποία απευθύνονται γυναίκες θύματα βίας, καθώς και τρίτα πρόσωπα και «τρέχει» ήδη στους δρόμους της Αθήνας, στα δυτικά και νότια προάστια της Αττικής.

«Αν υφίστασαι έμφυλη ή ενδοοικογενειακή βία, κάλεσε τώρα στο 15900» είναι το ηχηρό μήνυμα της καμπάνιας που υπάρχει στο πίσω μέρος των λεωφορείων και στο πλαϊνό μέρος των τρόλεϊ. Η αφίσα έχει χρώμα πορτοκαλί, χρώμα σύμβολο στον αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών παγκοσμίως.

Με αφορμή την καμπάνια, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της, τη διοίκηση της ΟΣΥ ΑΕ και της Interbus ΑΕ και δήλωσε ότι «με τις δράσεις και τις πολιτικές μας συνεχίζουμε τον αγώνα για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα, σε κάθε κορίτσι έμφυλης ή ενδοοικογενειακής βίας».

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share