Νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ο Τζατζάκης

Έλληνας είναι πλέον ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο

Σάββατο (26/11) στη Βιέννη!

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζατζάκη, πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ο οποίος θα διαδεχθεί τον επί 14 χρόνια πρόεδρο Λουκ Σμέγιερς.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση για την χώρα μας, καθώς ουδέποτε είχε λάβει κατά το παρελθόν Έλληνας εκπρόσωπος, τη συγκεκριμένη θέση. Αποτελεί ύψιστη τιμή σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού.

Ακόμη στην Τεχνική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών εκλέχθηκε ο Ρήγας Ουσταμπασίδης, γενικός γραμματέας της ΑΕΑΕ.

Μετά την εκλογή του στην προεδρία της U.S.P.E ο Γιώργος Τζατζάκης, δήλωσε: «Έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν στη Βιέννη και με ανέδειξαν πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (U.S.P.E.) θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας στήριξαν την υποψηφιότητα μου, τους ευρωπαΐους συναδέλφους μου που με εξέλεξαν σε αυτή την τιμητική και απαιτητική θέση. Τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΑΕ (και παραρτημάτων), τα χιλιάδες μέλη μας, αλλά πάνω απ’ όλα την οικογένεια μου για τη συνεχή και καθημερινή υποστήριξη τους».

Και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να δικαιώσω άπαντες και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής στην προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού στην Ευρώπη. Ακόμη θέλω να συγχαρώ τον γενικό γραμματέα της ΑΕΑΕ για την εκλογή του για πολλοστή φορά στα ευρωπαϊκά όργανα της USPE».

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share