Σεπόλια: Το airbnb που εξέδιδε τη 12χρονη ο Μίχος ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος – Νέες συλλήψεις μετά την κατάθεση της 12χρονης για τη φρίκη στα

Σεπόλια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Οι Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ψάχνουν διαμέρισμα airbnb, όπου κάποιος είχε ενοικιάσει, προκειμένου να γίνονται τα ραντεβού που έκλειναν στη 12χρονη.

Παράλληλα, νέο κύκλο συλλήψεων ανοίγει με τα όσα περιέγραψε στη νέα του κατάθεση χθες Τετάρτη, το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της ανακρίτριας, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού.

Στο στόχαστρο διαμέρισμα airbnb

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα μυστηριώδες διαμέρισμα airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με τις έρευνες να δείχνουν πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε εκεί την 12χρονη.

Εκεί σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του MEGA πήγαιναν τα «πριβέ ραντεβού» τα οποία έκλειναν για την 12χρονη.

Ακόμη, οι έρευνες επικεντρώνονται και σε εφαρμογές live streaming, μέσω των οποίων άνδρες πλήρωναν με κάρτα και έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση τους βιασμούς που υπέστη η 12χρονη. Τους βιασμούς αυτούς φέρεται να υπέστη η μικρή στο συγκεκριμένο διαμέρισμα το οποίο αναζητούν οι Αρχές.

Σεπόλια: Η νέα κατάθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 12χρονη αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με τον Ηλία Μίχο.

Η 12χρονη είχε υποστηρίξει ότι την βίασαν συνολικά 11 άτομα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για ορισμένους, όπως ότι κάποιος είχε δύο παιδιά στην ηλικία της ή κάποια άλλα στοιχεία που της είχαν εκμυστηρευτεί οι ίδιοι στα «ραντεβού» τους.

Η νέα πολύωρη κατάθεση του παιδιού έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Συχνά ξεσπούσε σε λυγμούς και συνέχιζε όταν ανακτούσε τις δυνάμεις του. Αν και είναι μόλις 12 ετών, είναι ξεκάθαρη στις απαντήσεις που δίνει.

Σε αυτό βοηθά και η πολύ καλή σχέση που φαίνεται πως έχει αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα με την παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς.

16 άτομα έχουν προσέλθει στη ΓΑΔΑ

Με το «φόβο» να τους αναζητήσει η Ελληνική Αστυνομία, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πιθανώς να έχουν συνομιλήσει με την ανήλικη, χωρίς να το γνωρίζουν.

Ειδικότερα, χθες Τετάρτη, προσήλθαν αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των ανδρών που πήγαν αυτοβούλως στις Αρχές ανέρχονται σε 16.

Έρχονται νέες συλλήψεις
Νέες συλλήψεις για την υπόθεση των Σεπολίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες μετά και την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, την τέταρτη κατά σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι που βίωσε για μήνες τον εφιάλτη στα χέρια των παιδοβιαστών, αναγνώρισε τουλάχιστον 4-5 τέσσερα άτομα που τη βίασαν, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με το μαστροπό Ηλία Μίχο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε υποστηρίξει ότι την βίασαν συνολικά 11 άτομα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για ορισμένους, όπως ότι κάποιος είχε δύο παιδιά στην ηλικία της ή κάποια άλλα στοιχεία που της είχαν εκμυστηρευτεί οι ίδιοι στα «ραντεβού» τους.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share