Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του

Θεσσαλονίκη: Με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς η δολοφονία μιας 60χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο, μετά από επίθεση με φονικές μαχαιριές με κουζινομάχαιρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 29χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του, έχει οδηγηθεί στο ψυχιατρείο από το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου.

Ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή, έτσι όπως μεταφέρει το thestival.gr ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο όπου και διατάχθηκε ο εγκλεισμός του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη 1, λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων.

Όπως αναφέρει το voria.gr το φονικό μαχαίρι βρέθηκε γεμάτο αίματα, μετά τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε μία κοντομάνικη μπλούζα μέσα στα αίματα.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης που έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου σήμερα το απόγευμα εκτυλίχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα εντόπισαν αμέσως το κουζινομάχαιρο, το οποίο άρπαξε ο 29χρονος από τον πάγκο της κουζίνας και κατάφερε τις μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του.

Οι γείτονες σύμφωνα με μαρτυρίες άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, ωστόσο δεν φαντάστηκαν ότι εκείνη την ώρα εκτυλίσσονταν ένα φονικό δίπλα τους.

Ο 29χρονος ζούσε όπως λένε οι γείτονες σε κοντινή απόσταση με τη μητέρα του, την οποία επισκεπτόταν τακτικά.


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share