Χαλάνδρι: Άγριο ξύλο και μαχαίρωμα 34χρονου έξω από ψητοπωλείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και επίθεσης με μαχαίρι έπεσε το βράδυ της Δευτέρας ένας 34χρονος στο Χαλάνδρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα μετέβη στις 21.30 σε ψητοπωλείο της οδού Παλαιολόγου για να συναντηθεί με άτομο με το οποίο είχε ραντεβού για την αγορά μοτοσυκλέτας. Ο 34χρονος βρήκε τον πωλητή και στη συνέχεια πήρε τη μηχανή, με σκοπό αρχικά να κάνει βόλτα για να τη δοκιμάσει και στη συνέχεια να την αγοράσει.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τον έπιασε λάστιχο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Αφού το έφτιαξε, επέστρεψε στις 23.15 στο ψητοπωλείο. Εκεί τον περίμενε ο πωλητής μαζί με άλλα έξι άτομα, που ξεκίνησαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, αφαιρώντας του 100 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Νεφέλης, ένας εξ αυτών τον κάρφωσε με μαχαίρι (μικρού μήκους) στο αριστερό οπίσθιο. Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει φτάνοντας στην οδό Αριστοτέλους και μπαίνοντας σε ένα ψητοπωλείο. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο, όπου οι γιατροί του έκαναν έξι ράμματα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 24χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ως το άτομο που τον τραυμάτισε. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share