Ξεσπάει η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μεγάλωσα στη σκιά της»

Η αδερφή της, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Λιν ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι έχει θέματα αυτοεκτίμησης επειδή μεγάλωσε στη σκιά της ποπ σταρ

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς ξέσπασε σε κλάματα καθώς παραδέχτηκε ότι υποφέρει από προβλήματα αυτοεκτίμησης λόγω της μικρότερης αδερφής της Μπρίτνεϊ. Η 31χρονη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την εμπειρία της να είναι αδερφή μίας σταρ πρώτης γραμμής, κατά την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Special Forces: World’s Toughest Test.

Η Τζέιμι Λιν έγινε συναισθηματική μετά από μια σκληρή άσκηση καθώς συζητούσε για την παγκόσμια φήμη που απέκτησε η Μπρίτνεϊ όταν ήταν παιδί, παραδεχόμενη ότι θέλει και εκείνη με τη σειρά της να αποδείξει ότι «αξίζει κάτι».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δυσκολεύτηκε να κάνει μία βουτιά από ένα ελικόπτερο στο νερό και ένας εκπαιδευτής την επέπληξε, λίγο πριν δώσει συνέντευξη για την αποτυχία της. Η Τζέιμι Λιν μίλησε για τους δαίμονές της «Μεγαλώνοντας, η αδερφή μου έγινε διάσημη, παγκοσμίως γνωστή, όταν ήμουν πολύ μικρή. Υποθέτω ότι θέλω απλώς [να αποδείξω ότι] αξίζω κάτι».

Και συνέχισε «Είμαι τόσο περήφανη για αυτήν, την αγαπώ μέχρι θανάτου, αλλά δεν ξέρω. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν έχω τίποτα για τον εαυτό μου», συνέχισε.

Ενώ η Τζέιμι Λιν έγινε επίσης διάσημη χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά Nickelodeon Zoey 101, παραδέχτηκε ότι ένιωθε πάντα στη σκιά της Μπρίτνεϊ. Δήλωσε περήφανη για την επιτυχία της αδερφής της, αλλά ήθελε επίσης να χαράξει τη «δική της ταυτότητα».«Παλεύω με την αυτοεκτίμηση όλη την ώρα», παραδέχτηκε. Η Τζέιμι Λιν είπε ότι η άσκηση στο νερό τη συγκλόνισε, καθώς η κόρη της Μάντι παραλίγο να πνιγεί σε ένα ατύχημα τον Φεβρουάριο του 2017.

Η Μπρίτνεϊ είχε μια δύσκολη σχέση με την οικογένειά της λόγω της αυστηρής κηδεμονίας του πατέρα της, από την οποία απελευθερώθηκε μετά από 13 χρόνια το 2021. Μάλωσε με την αδερφή της Τζέιμι νωρίτερα φέτος για τα απομνημονεύματά της «Things I Should’ve Said» και κατηγόρησε τη μικρότερη αδερφή της ότι είπε «τρελά ψέματα» στο βιβλίο.

Η Τζέιμι Λιν και οι γονείς της Λιν και Τζέιμι Σπίαρς έμειναν επίσης εκτός λίστας καλεσμένων στον γάμο της Μπριτνεϊ με τον Σαμ Ασγκάρι τον Ιούνιο. Αλλά νωρίτερα αυτό το μήνα η τραγουδίστρια επαίνεσε την μικρότερη αδερφή της που έβγαλε την ψυχή της στο τρέιλερ της εκπομπής στο Fox.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια συνεχάρη τη «γενναία» και «εμπνευσμένη» μικρή αδερφή της που ήταν ειλικρινής «Είναι τα γενέθλιά μου, αλλά είσαι η καρδιά μου, γι’ αυτό σε σκέφτομαι… συγχαρητήρια που είσαι τόσο γενναία, εμπνευσμένη και που δείχνεις θάρρος και δόξα στην εκπομπή σου!!!»

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share