Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν: Πρεμιέρα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά – Ο πρώτος καλεσμένος


Η εκπομπή, μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα, βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα

Μετά τη μετακόμιση της εκπομπής «Δες και Βρες» στην ΕΡΤ2, η εκπομπή

«Πρωΐαν σε εἶδον» άλλαξε ώρα και βρήκε τη θέση της στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Το νέο πρόγραμμα από πρωινό, έγινε μεσημεριανό και θα προβάλλεται στην ώρα που προβαλλόταν το «Δες και Βρες» του Νίκου Κουρή.

Με τον νέο τίτλο να είναι «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν», η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 στη 13:00 και θα προβάλλεται καθημερινά 13:00-15:00.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ο τραγουδοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ «Τα νούμερα» θα έρθει αντιμέτωπος με μία μεγάλη μουσική έκπληξη.

Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος

Στην ίδια εκπομπή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά αφηγούνται και επιβεβαιώνουν «αστικούς μύθους» διάσημων προσώπων και προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα «παιχνίδι δρόμου» με ελληνικές λέξεις. Επίσης, αγαπημένα πρόσωπα αποκαλύπτουν μυστικά και σημαντικές στιγμές της καριέρας τους, ενώ η Τζένη μπαίνει στη θάλασσα με έναν χειμερινό κολυμβητή και πρώην καταδρομέα των ειδικών δυνάμεων.

Συζητάμε εξάλλου, για την ιστορία και τη σημασία του Blackface. Ο Φώτης και η Τζένη παίζουν… ΕΡΤ αλέρτ. Η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης περνά μπροστά από τα μάτια μας μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό. Η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει και παρουσιάζει την πιο γλυκιά συνταγή με λίγο… αλάτι.

πηγη

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share